Om oss

Nätverk & Teknik

Nätverk & Teknik startades 2010. Vi är ett IT-företag med inriktning på kvalité.

Företaget drivs idag av Andreas Strömgren och Daniel Wahlberg. Både Andreas och Daniel har gått IT-baserad utbildning och har båda jobbat flera år inom IT-branschen. Vi har i dagsläget ett flertal kunder i Katrineholms-regionen, men jobbar även mot andra städer inom en 10-mils radie. När det kommer till hostade-lösningar och webbutveckling så jobbar vi över hela landet, då det inte finns några geografiska begränsningar.

Koncernen

Nätverk & Teknik är en del av en koncern bestående bl.a. Verktyg & Mekanik AB, Williamsons Metallfabrik AB, Industributiken och Enium AB. Vår uppgift inom koncernen är att sköta driften av de IT-system som stödjer produktionen i verkstäderna, såväl som administrationen. Vi utvecklar och underhåller även de system som används av Verktyg & Mekanik AB i deras servicearbete mot kund.

Yrkeslandslaget

Både Andreas och Daniel har deltagit i Yrkes-SM och därmed representerat Sverige i World Skills tillsammans med övriga Yrkeslandslaget. Andreas tävlade 2007 i Shizuoka – Japan och Daniel 2009 i Calgary – Canada.

WorldSkills är en yrkestävling där cirka ett 50-tal olika yrken finns representerade. Tävlingen arrangeras vartannat år och hade nu senast i São Paulo, Brasilien, sammanlagt fler än 1100 tävlande. Du kan läsa mer om tävlingen på www.worldskills.se.

Certifieringar

0101_sfk_certification_iso9001 0101_sfk_certification_iso14001