Hosted Exchange

Vi har fler smarta molntjänster. Läs mer om dem här.Exchange är en kommunikationsplattform från Microsoft. Det är en tjänst som sammankopplar e-post, kontakter samt kalender över hela organisationen.

Hosted Exchange öppnar dörrarna för dig – oavsett storlek på organisation – att ta del av denna kraftfulla kommunikationsplattform, utan tunga investeringar. Eftersom tjänsten är en s.k. molntjänst, så betalar du som kund enbart för det du använder. Du slipper dessutom kostnader i form av underhåll.

Hosted Exchange i praktiken

E-post är grundfunktionen i Microsoft Exchange. Det är en kraftfull funktion som ger dig kontroll och möjlighet till uppföljning.

Kalenderfunktionen i Microsoft Exchange ger dig möjlighet att boka möten samt planera ditt arbete. Du kan enkelt bjuda in dina kollegor/kunder, som automatiskt får inbjudningar skickade till sig. Du kan sedan se vilka av de inbjudna som kan delta. Förändringar så som ombokningar/avbokningar sköts automatiskt av Exchange, alla inbjudna blir meddelande.

Kalendern har även inbyggd resursbokning. Boka konferensrummet för mötet, eller den gemensamma bilen. Exchange ger dig direkt svar på tillgängligheten vid valt tillfälle.

Kontakter ger dig full kontroll över alla dina telefonnummer och e-postadresser. Möjlighet att skapa distributionslistor för massutskick finns också.

Mobilitet

Mobilitet är en av nyckelfunktionerna i Microsoft Exchange. Inte bara är ovannämnd funktionalitet tillgänglig i din dator via Outlook, du har även möjlighet att läsa e-post, boka möten och uppdatera dina kontakter via mobilen eller en kraftfull webmail.

Med push-teknik landar mail och mötesinbjudningar direkt i din mobiltelefon, utan fördröjning. Du kan enkelt sköta all kommunikation i telefonen, för att sedan återuppta den tillbaka på kontoret.

Det faktum att informationen finns lagrad i molnet, gör att du inte längre behöver vara orolig för att din information skall försvinna om din mobiltelefon eller laptop går sönder eller blir stulen.


Tjänst

Pris/månad

Pris/år

Exchange 2010 Standard 5GB 95kr 850kr
Exchange 2010 Standard 25GB 125kr 1050kr


Alla priser är exklusive moms och inkluderar vårt effektiva SPAM-skydd från marknadsledande Halon (värde 25kr/konto).