Molntjänster

Vad är molntjänster?

Molntjänster innebär att du hyr program och hårdvara som du kommer åt via internet. Du slipper ha servrar och annan utrustning på plats hos dig. Fördelarna med molntjänster är bland annat att du behöver inte ha någon teknisk kunskap. Vi tar hand om hårdvara, drift och uppgraderingar. Du har alltid tillgång till dina program och filer. Allt för en fast och förutsägbar månadskostnad.

Hyrd server

Hyr hård- och mjukvara hos oss för en fast månadskostnad. Har du tillgång till internet har du tillgång till din server. Hårdvaran blir aldrig gammal och risken för fel minimeras.

Läs mer

Hosted Exchange

Samla hela företagets e-post, kalendrar och kontakter på ett och samma ställe. Alltid tillgängligt från alla dina datorer, surfplattor, mobiltelefoner m.m.

Läs mer

Online Backup

Backupen sköts automatiskt, du behöver inte göra någonting. Tillsammans med det amerikanska företaget Iron Mountain erbjuder vi backup för både servrar och datorer.

Läs mer

Soonr

Soonr är en tjänst som kombinerar backup, tillgång till dina filer och gemensamma projektarbeten. Genom t ex din dator eller din mobil kommer du enkelt åt dina filer.

Läs mer

Antivirus

Med Panda Cloud Office Protection skyddas dina datorer från virus och intrång. Du har alltid tillgång till ett säkert och uppdaterat virusskydd.

Läs mer