Pyramid

Pyramid – Ett komplett affärssystem

Pyramid är ett komplett affärssystem för små och medelstora företag, utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Enkelt att arbeta med och lätt att förstå sig på.

Bland det bästa med pyramid är flexibiliteten och möjligheterna att anpassa programmet efter din verksamhet.

Exempel på användningsområden

Har du en klädbutik finns många användningsområden för Pyramid. Om du använder den inbyggda kassafunktionen i Pyramid kan du få automatisk bokföring, lagerstatus som uppdateras vid varje köp och möjlighet att fakturera kunder direkt från kassan. Du får en bra översikt och möjlighet att se statistik över hela din verksamhet. Stöd för kampanjer och prisavtal finns också. Kassan är givetvis certifierad av skatteverket och det finns möjlighet att koppla till kortbetalning.

Har du en städfirma kan du använda Pyramid för att sköta fakturering och hantera kunder. Du kan hålla koll på vilka städmaterial som finns tillgängliga. Din personal kan enkelt rapportera tid, resor och använt material via t ex en mobiltelefon.

Har du ett företag som producerar varor har du möjlighet att sköta ordrar, lager och inköp via Pyramid. Med Pyramids inbyggda materialplaneringssystem(MPS) får du full kontroll över din produktion med planeringsstöd samt kostnadsuppföljning.


Kort och gott kan man säga att du får ett affärssystem skräddarsytt efter dina behov. Ett affärssystem som det går att bygga vidare på och fortsätta anpassa till din växande verksamhet.